fredag 8 maj 2009

.:Nybrinks reducerade system:.

Denna vecka kör Nybrink med hela tre spikar och garderar upp storfavoriten Jaded som han tidigare varit så lyrisk kring. Dumdristigt eller genialiskt? Det får tiden utvisa men jag köper argumenten att risken finns att han blir fast invändigt eller slår ihop i starten då det finns två riktiga dragsters utvändigt.

Trots tre spikar hamnar hans system på 700 kr och det tycker jag känns lite väl för ett chanssystem. För mig brukar en lagom nivå ligga runt tre hundra men denna vecka försöker jag dra ner lite extra då det känns lite väl chansartat. Jag kör en utgång på de hästar han tror mest på Increase Broline & Aldemarin samt Jaded och lägger en gräns på att spårsumman skall överstiga 29. Efter reduceringen kostar system 200 kr att lämna in vilket motsvarar en reduktion på ca: 70% från ursprungliga 700 kr.

Hela systemet hittar Ni om Ni följer länken här under:

Länk till systemet


Hoppas mållinjen är med Er

Masken

-> Kuskintervjuer

torsdag 7 maj 2009

.:Reducerat system efter 5-tippar:.

Testade att knåpa ihop ett reducerat system genom att ranka hästarna efter vad tränarna tippat i Fem tippar V75. Då de inte är eniga om en spik så tog jag en spik på den som de flesta har som spikförslag (=Jaded i Guld).

I övrigt har jag rankat som följer:
A: Enkelstreck & hästar som är tippade av 4 eller fler tränare
B: Hästar som är tippade av 3 tränare
C: Hästar som är tippade av 2 tränare
D: Hästar som bara är tippade av 1 tränare

Då de var relativt oeniga om vinnarna denna omgång blev ramen på hela 56700 rader och trots en spårsumma i intervallet på 40-45 så kostar system fortfarande över 700kr. Tror inte det blir något lir denna gång men det ska bli kul att se hur det faller ut, om det verkar vettigt kommer jag köra samma upplägg nästa vecka.


Vill Ni se hur systemet blev kan ni följa länken nedan:
Länk till systemet

Ha de gött

Masken

fredag 1 maj 2009

.:Nybrinks reducerade system:.

Nybrink har en del intressanta idee'r som Ecupos Bitte i första och Elton Silvio i sjätte. Tycker även han hittat en fräck spik i Latitud. Systemet känns klart intressant och har potential att kunna ge en slant tillbaka. Lite dyrt att spela rätt av så som vanligt reducerar jag ner det till runt trehundringen genom att ställa en utgång på minst två A-hästar och en spårsumma mellan 35-50.

Hela systemet hittar Ni under länken nedan:
Länk till systemet

Fem tippar V75

Hoppas mållinjen är med Er

Masken